APK

Auto Service

Veiligheid Milieu Registratie

01.

Bij de APK check (algemene periodieke keuring) wordt uw auto door DNG Cars getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt. Om dit zo goed mogelijk vast te stellen, controleert de APK-keurmeester een aantal vaste punten die van invloed zijn op het veilig functioneren van uw auto. Dankzij de keuring komen mogelijke gebreken aan het licht. U weet zo op tijd of uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft en voorkomt gevaarlijke situaties op de weg. De APK is namelijk een keuring en geen periodiek onderhoud.

Een monteur bij DNG Cars  bekijkt de technische staat van uw auto en keurt deze volgens de voorgeschreven criteria. Zij controleren de remmen en kijken of uw auto niet te veel schadelijke stoffen uitstoot. Een aantal andere punten waarop gecontroleerd wordt:

 1. kilometerstand check
 2. onder de motorkap
 3. verlichting
 4. onderzijde van de auto
 5. ruitenwissers
 6. banden

Technische Staat

02.

Een monteur bij DNG Cars  bekijkt de technische staat van uw auto en keurt deze volgens de voorgeschreven criteria. Zij controleren de remmen en kijken of uw auto niet te veel schadelijke stoffen uitstoot.

 

Andere Punten

03.

Een aantal andere punten waarop gecontroleerd wordt:

 1. kilometerstand check
 2. onder de motorkap
 3. verlichting
 4. onderzijde van de auto
 5. ruitenwissers
 6. banden

 

Volledig Rapport

04.

Om ervoor te zorgen dat u goed geïnformeerd bent over de staat van uw auto, krijgt u een volledig rapport over de uitslag van de keuring. U kunt precies zien waarom uw auto goed- of afgekeurd is. We geven aan of er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden.